Hevoskerho Eqvet

Eqvet on Eläinlääketieteen Kandidaattiyhdistys ry:n alaisuudessa toimiva hevoskerho, joka järjestää eläinlääketieteen opiskelijoille hevosaiheisia tapahtumia.

Eqvet kokoontuu noin kerran kuukaudessa kerhohuone Kuopioon suunnittelemaan tapahtumia, kaikki ovat tervetulleita kokouksiin! Kokousajankohdat päivitetään tälle sivulle, ja ne näkyvät myös EKY:n nettisivujen kalenterissa.

Miten jäseneksi? Jäsenyys on voimassa kalenterivuoden kerrallaan. Jäseneksi pääsee maksamalla viiden euron jäsenmaksun tilille FI08 4710 0010 0302 22, saajaksi Eqvet. Laita maksuun viestiksi "jäsenmaksu" ja myös oma nimesi, mikäli maksat sen jonkun muun tililtä. Ensimmäisen vuosikurssin opiskelijat ovat automaattisesti jäseniä ensimmäisen syksyn ajan.

Päivitetty 2.1.2017.

Hallituksen seuraava kokous

Eqvetin seuraava kokous pidetään maanantaina 22.5 klo 13.00 Kuopiossa. Tervetuloa!

Toimihenkilöt

Hallituksen kokoonpano 1.1.2017 alkaen:

Puheenjohtaja Sini Saari
Varapuheenjohtaja Laura Piira
Sihteeri Riikka Nikitin
Rahastonhoitaja Eveliina Peltola                                                                                              Tiedottaja Lotta Alanne (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.)

Rivijäsenet Riikka Hakala, Henna Karvinen, Noora Turunen, Pinja Hietala, Minna Huhtala, Eeva Raappana, Emilia Mustajärvi, Pinja Hietanen

Kunniajäsen 2017 Anneka Tuomola

Uudet Eqvet-aktiivit on lämpimästi tervetulleita kokouksiin ja muuhun toimintaan!

Ota yhteyttä! Kaikissa mieltäsi askarruttavissa asioissa voit kääntyä esimerkiksi puheenjohtajan tai varapuheenjohtajan puoleen (sähköposti muodossa Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., ellei toisin mainittu).

Eqvetin haalarimerkki

Hanki omasi nyt!

Eqvet päivitti haalarimerkkinsä vuoden 2017 alussa! Osta omaksesi yllä olevassa kuvassa näkyvä Riikka Hakalan suunnittelema merkki 3 euron kappalehinnalla.

Haalarimerkkejä voit ostaa Eqvetin kokouksista ja tapahtumista, muussa tapauksessa ota suoraan yhteyttä hallitukseen!

Tulevat tapahtumat

la-su 20.-21.5 Hevoset Kaivarissa 2017, Kaivopuisto
ma 22.5 klo 13.00 Eqvetin kokous, Kuopio
pe 26.5 Kunkkarilippuarvonnan tulokset!
la-su 5.-6.8 Kuninkuusravit 2017, Vermon ravirata

Tarkemmat tiedot ja ilmoittautumisohjeet kuhunkin tapahtumaan tulevat sähköpostiin ja Facebookiin, pysy kuulolla!