Kissakerho Felis

Felis on Eläinlääketieteen Kandidaattiyhdistys ry:n alaisuudessa toimiva kissakerho, joka järjestää eläinlääketieteen opiskelijoille kissa-aiheisia tapahtumia. Ohjelmistossa on ollut mm. kissojen käsittelyiltoja, erinäisiä luentoja monista kissojen sairauksista, perehtymistä kissojen geenitesteihin sekä excu kissakahvilaan.

Jäseneksi?

Felisin jäsenmaksu maksetaan aina lukuvuodeksi kerrallaan (syksyisin). Jäsenmaksun määrä on 5e. Jäsenenä pääset suurelle osalle Felisin luennoista ilmaiseksi ja lisäksi Felis sponsoroi jäsenilleen osan esimerkiksi järjestämänsä tapahtuman pääsymaksusta.

Felisin hallitus:

Terhi Järvelä, puheenjohtaja

Iina Pakarinen, sihteeri

Lotta Markkanen, taloudenhoitaja

Elli Päykkönen, tiedottaja

Rivijäsenet: Julia Gustafsson, Laura Tolvanen, Laura Piira, Saara Rajasalmi, Milla Takala, Emilia Mustajärvi

Palautetta saa lähettää ja lisätietoja kysellä osoitteesta terhi-jarvela(at)helsinki.fi

Kissakerho Feliksen haalarimerkki

Kissakerho Felis on alkanut juurtumaan kunnolla osaksi EKY:n alaista toimintaa. Juhlistaaksemme juurtumista järjestimme syksyllä 2015 haalarimerkkikilpailun, jossa haettiin kissakerholle ihka omaa merkkiä haalareita koristamaan.
Lopputuloksen näet yllä!

Tätä kaunokaista saa ostaa Felisin rahastonhoitajalta Lotta Markkaselta! Laita siis joko sähköpostia tai tökkää facebookissa niin hän laittaa maksuohjeet tulemaan! Merkki kustantaa Felisläisille 2 euroa ja muille ekyläisille 2,5 euroa.