NVM2012

NVM 2012

EKY:llä on jälleen ilo ja kunnia isännöidä Pohjoismaista eläinlääkäriopiskelijoiden yleisurheilutapahtumaa Nordiska Veterinär Mästerskapeta eli NVM:ää. Kilpailut järjestetään 21-23.9.2012. Haalarimerkkien ja kisapaitojen myynti pe 21.9. EE-talolla klo 12-14 sekä viikonlopun aikana kaikissa tapahtumissa!

Viikonlopulle on ilmoittautunut 50 norjalaista, 30 ruotsalaista ja 20 tanskalaista opiskelijakollegaa! Tämä tarkoittaa sitä, että ekyläisiä pitää saada vähintäänkin tuplamäärä mukaan tapahtumaan ettei vaan hävitä urheilussa kuin juhlimisessakaan! Talkoolaisia tarvitaan edelleen mukaan runsain määrin ja työtä vastaan tarjoamme ruokailun, alennusta oheismateriaaleista sekä myöhemmin syksyllä kiitoskaronkan. Lisää henkilöitä tarvitaan vielä lauantain kilpailuiden toimitsijoiksi, banketin tarjoiluun ja siivoamiseen, ruokailuryhmään hoitamaan ruokailuja, majoitusvalvojia koko viikonlopulle sekä sunnuntain loppusiivoukseen. Ilmoittaudu tehtäviin liikuntavastaavalle: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Vaikka häviät nopeudessa Usain Boltille ja heittojen pituudessa Ruuskasen pojalle niin siitä huolimatta kannattaa ilmoittautua kilpailuihin tai tulla ainakin paikan päälle kannustamaan rohkeita osallistujia. Ilmoittautuminen tapahtuu netissä osoitteessa: https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/36619/lomake.html myös sunnuntain joukkuepeliin tarvitaan ekyläisiä mukaan, lajina aikatauluista riippuen on joko sähly tai jalkapallo… Mutta tätä ei paljasteta vielä ulkomaalaisille!

Muistakaa myös käydä liittymässä facebook-tapahtumaan: Nordiska Veterinär Mästeskapet 2012

NVM:n ohjelma on hyvin perinteinen. Perjantai-illan bileissä toivotetaan vieraat tervetulleiksi, sekä pyritään sabotoimaan heidän seuraavan päivän urheilusuorituksensa mahdollisimman hyvin. Lauantai onkin ohjelmaa täynnä. Päivä alkaa yleisurheilukilpailuilla, jotka järjestetään Helsingissä Eläintarhan kentällä. Toivottavasti suomalaisten edellisillan taktiikka on onnistunut ja saadaan mahdollisimman paljon täydessä iskussa olevia ekyläisiä starttiviivalle sekä paljon heikkokuntoisia vieraita.

Alkuseremonioiden jälkeen vuorossa on sekä naisille että miehille seuraavat lajit: 100m, 400m, 1500m (N), 3000m (M), keihäs, kuula, pituus, korkeus sekä ruotsalaisviesti (100m + 200m + 300m + 400m).

Illan banketissa vieraiden sekä ekyläisten mahat täytetään hyvällä ruoalla ja mitalit jaetaan jokaisen lajin kolmelle parhaalle urheilijalle. Tiedoksi kaikille että banketti on sitsityyppinen iltajuhla jonne osallistujien odotetaan pukeutuvan asiaan kuuluvalla tavalla. Ilta ei tietenkään ole vielä tässä vaan jatkot tietysti järjestetään ja yritetään järjestää saunomiskilpailu (lämmitetyssä saunassa!). Aamuun asti kestävien juhlien päätteeksi kerätään vielä ”maajoukkueet” kasaan ja pelataan joukkueturnaus. Perinteisesti lajina on ollut lentopallo, jalkapallo, pesäpallo…

Alustava aikataulu:

Pe 21.9.

21.00 – 04.00   Tervetulobileet C-grundilla

La 22.9.

10.00 Alkuseremoniat käynnistyvät Eläintarhan kentällä
10.30 Kilpailut alkavat
12.00-14.00 Lounas tarjolla kentällä
15.30 Kilpailut päättyvät
n.18.30 Kuljetus Bankettiin Otaniemeen
19.00-22.30 Banketti Täffa AB:llä Otaniemessä
23.00-04.00 Jatkot Otaniemessä, huikeaa menoa tiedossa! Lisäksi yllätysesiintyjä!

Bussikuljetukset Otaniemestä Viikkiin (mahdollisesti keskustan kautta) yön aikana.

Su 23.9.

10.00-13.00 Joukkuepeli Viikissä