Liikunta

Liikuntatoiminta

Liikuntatoiminnasta:

EKY sponsoroi jäsenilleen ilmaisen sählyvuoron tiistaisin klo 16-17 Viikin normaalikoulun liikuntasalissa. Lisäksi EKY järjestää noin kerran kuussa mielenkiintoisia liikuntaekskuja jäsenilleen, ja sponsoroi osan osallistumismaksusta. Jos jokin laji kiinnostaa, voit ehdottaa lajia suoraan liikuntavastaavalle.

Lisäksi opiskelijoita liikuttaa halvalla yliopistoliikunta Unisport!

Alla perinteisiä EKYn liikuntatapahtumia:

Vuosijuhlaviikon sählyturnaus järjestetään perinteisesti vuosikurssien välillä.

Vuosijuhlaviikon bilisturnaus järjestään Kuopiossa. Vetäjinä ovat EKYn herrasmieskerho EHK:n jäsenet.

NVM eli Nordiska Veterinär Mästerskapet on ainejärjestömme suurin urheilutapahtuma, jonka järjestäminen on vastuullamme joka kolmas vuosi . Muina vuosina suuri joukko ekyläisiä matkustaa vuorotellen Norjaan ja Ruotsiin opiskelijakollegoiden vieraaksi nauttimaan heidän järjestämistään kilpailuista. Viikonlopun kestävän vierailun päätapahtuma on yleisurheilukilpailut, joissa kilpaillaan perinteisissä yleisurheilulajeissa, vaihtelevalla menestyksellä.

Perinteisesti vappuna järjestetään pesisturnaus Sampsaa vastaan Suomenlinnassa.