Ajankohtaista

Onnea valintakokeeseen!

Hyvä pääsykokelas,

Olet ehkä aina halunnut eläinlääkäriksi. Olet kotoisin maatilalta, aina ollut hevosharrastaja, ollut tutustumassa työelämään eläinlääkärin vastaanotolla, nähnyt rakkaan lemmikkisi heräävän henkiin vaativan toimenpiteen jälkeen, palauttanut kauppaan väärin merkittyjä elintarvikkeita tai ehkä syönyt niitä väärin merkittyjä elintarvikkeita. Ehkä vanhempasi, isovanhempasi, isoisovanhempasi ja heidän vanhempansa ovat olleet eläinlääkäreitä, ja ehkä sinäkin haluaisit kovasti olla. Ehkä eläinlääkärin ammatti on aina ollut unelmasi tai ehkä se pälkähti päähäsi ihan hetken mielijohteesta. Ehkä sinä olet tuleva arkkiatri tai -bakteeri. Ehkä intohimosi liittyy näyttelyihin. Ehkä tykkäät harrastuskoirista tai kissoista, lampaista tai lehmistä – mikseipä pupuistakin? Ehkä haluat lääkitä työksesi käärmeitä. Ehkä mielesi tekee rahaa, roppakaupalla arvostusta ja takuuvarmaa työpaikkaa. Mikä syysi hakea onkaan, se on oikea.

Olet tehnyt hirveästi töitä tai lukenut intensiivisesti viikon verran. Ehkä haet ensimmäistä kertaa tai sitten kuudetta. Ehkä olet käynyt kaikki rahalla saatavat valmennuskurssit tai sitten hakenut vain kylmiltään. Ehkä eläinlääkis on ensimmäinen hakukohteesi, ehkä ei.

Huolimatta lähtökohdistasi haluamme toivottaa sinulle roppakaupalla onnea koitokseen! Te olette kaikki tervetulleita tänne.

Rakkaudella,
EKY:n hallitus

Kiinnostaako opiskelijajärjestötyö?

 

MITÄ? Hallituskähminnät 2016 tulevat!
MISSÄ? Rakas Kuopiomme
MILLOIN? Torstaina 10.11. kello 18 alkaen
MIKSI? Valtaa, loistoa, merkintä varsapassiin, ruokaa ja juomaa paahteisella Meksiko-teemalla

 

Orientoiva viikko

Orientoivan viikon iltaohjelmisto alkoi perinteisesti maanantaina Kuopiossa järjestettävillä nyyttäreillä. Varsat olivatkin sankoin joukoin paikalla ja ylemmiltäkin vuosikursseilta ilmaantui illanviettoon mukavasti väkeä. Koska sää ei hellinyt meitä vaan koko illan satoi rankasti, leikimme tutustumisleikkejä pääosin sisällä.

Hyvästi oppimiskeskus, olet palvellut meitä hyvin

Yliopiston säästötoimenpiteet iskevät valitettavasti myös omaan piskuiseen tiedekuntaamme vuodenvaihteessa. Tiedekunta on irtisanonut EE-talon oppimiskeskuksen, kakkoskerroksen aulan tietokonetilan ja Clinicumilta Prevettin tilat. 

Onnea uusille opiskelijoille!

Perjantaina 1.7. julkistettiin viimein uudet Helsingin yliopiston eläinlääketieteellisen tiedekunnan opiskelijat. Valintaprosessin läpäisi 68 opiskelijaa, jotka aloittavat kuuden vuoden opintonsa elokuun lopussa. EKY onnittelee valittuja ja toivottaa uudet opiskelijat lämpimästi osaksi opiskelijayhteisöä!

Kirjaudu

Kirjaudu

 
 
Back to top