Eläintenruokatilaukset

Yleistä

Eläinlääketieteen opiskelijat voivat tilata eläinten ruokia omaan käyttöönsä osallistumalla yhteistilauksiin. Kaikilla tilauksilla on oma vastaavansa, jonka kautta tilaukset hoidetaan.

Nähdäksesi lisätietoja ruokatilauksista kirjaudu sisään!

Vastaavat 2016:

Virbac: Päivi Korkeamäki: (paivi.korkeamaki(a)helsinki.fi)

Hill's: Minna Kontu (minna.kontu(a)helsinki.fi)

Golden Eagle: Kati Nieminen (kati.p.nieminen(a)helsinki.fi)

Eukanuba, IAMS ja Ever Clean: Laura Piira (laura.piira(a)helsinki.fi)

Royal Canin: Eveliina Salonen (eveliina.salonen(a)helsinki.fi) ja Kristina Laakso (kristina.laakso(a)helsinki.fi)

Nutrolin: Katarina Leiskamo (katarina.leiskamo(a)helsinki.fi)

Musti ja Mirri & MUSH: yrityssuhdevastaava (yrityssuhdevastaava(a)eky-ry.fi)

Trovet: Laura Kauppinen (laura.b.kauppinen(a)helsinki.fi)

Acana, Orijeni, Prince ja Princess: Wilhelmiina Pironetti (wilhelmiina.pironetti(a)helsinki.fi)

Biofarm: Ida Törnroos (ida.c.tornroos(a)helsinki.fi)

Eläintenruokatilausten ehdot:

1. Noudata tilausvastaavan ohjeita ruokien tilaamisesta ja maksamisesta.

2. Kun tilatut ruuat saapuvat Kuopioon, tilausvastaava nimikoi ne ja kirjaa Kuopion seinällä olevaan listaan tilauksen saapumispäivämäärän ja viimeisen noutopäivän (7 vrk merkitsemispäivämäärän jälkeen).

3. Ruuat on noudettava 7 vrk:n sisällä merkitsemisestä, tai ne voidaan lahjoittaa Helsingin eläinsuojeluyhdistykselle. Muiden ruokia ei saa viedä, vaikka päivämäärä ylittyisikin, vaan EKY:n hallitus huolehtii ruokien uudelleensijoituksesta.

4. Jos et pysty hakemaan ruokiasi 7 vrk:n sisällä, voit merkitä ruokiin noutopäivämäärän. Näin tiedämme, että ruuat eivät loju Kuopiossa unohdettuna. Noutopäivämäärän merkitseminen ei ole tilausvastaavan tehtävä, vaan jokainen hoitaa sen itse (esimerkiksi nakittamalla jonkun kaverinsa). Ensisijaisesti ruuat tulisi kuitenkin noutaa 7 vrk:n aikana.

5. TILAAMALLA RUOKIA SITOUDUT NOUDATTAMAAN TILAUSEHTOJA.

Muistutuksena vielä kaikille, että EKY ei vastaa Kuopioon jätetyistä tavaroista, tämä koskee myös eläintenruokatilauksia. Tilausta ei myöskään kannata tehdä, jos tiedät, että et pysty noutamaan tilaustasi sovittuna ajankohtana. Kun kaikki noudattavat yhteisiä pelisääntöjä, jäsenistöä hyödyttävät tilaukset voivat jatkua ja Kuopio pysyy viihtyisänä tilana kaikille.