Liikuntatoiminta

2016 NVM Norjassa 22.-26.9

EKY:n Norjan NVM-reissussa mukana olivat

Liikuntatoiminnasta:

EKY sponsoroi jäsenilleen ilmaisen sählyvuoron tiistaisin klo 16-17 Viikin normaalikoulun liikuntasalissa. Lisäksi EKY järjestää noin kerran kuussa mielenkiintoisia liikuntaekskuja jäsenilleen, ja sponsoroi osan osallistumismaksusta. Jos jokin laji kiinnostaa, voit ehdottaa lajia suoraan liikuntavastaavalle: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lisäksi opiskelijoita liikuttaa halvalla yliopistoliikunta Unisport!

Alla perinteisiä EKYn liikuntatapahtumia:

Vuosijuhlaviikon sählyturnaus järjestetään perinteisesti vuosikurssien välillä. Vuoden 2016 voittaja C-69.

Vuosijuhlaviikon liikuntaexcu on vaihdellut luistelusta itsepuolustuslajeihin. Vuonna 2016 päästettiin opiskelijalauma pelaamaan Paintballia Jätkäsaaren sisähalliin. Osallistujilla oli hauskaa ja ainoat valitukset taisivat tulla kipeistä mustelmista,joiden parantamiseen saattoi kulua useampi viikkokin.

Vuosijuhlaviikon bilisturnaus järjestään Kuopiossa. Vetäjinä ovat EKYn herrasmieskerho EHK:n jäsenet.

NVM eli Nordiska Veterinär Mästerskapet on ainejärjestömme suurin urheilutapahtuma, jonka järjestäminen on vastuullamme joka kolmas vuosi . Muina vuosina suuri joukko ekyläisiä matkustaa vuorotellen Norjaan ja Ruotsiin opiskelijakollegoiden vieraaksi nauttimaan heidän järjestämistään kilpailuista. Viikonlopun kestävän vierailun päätapahtuma on yleisurheilukilpailut, joissa kilpaillaan perinteisissä yleisurheilulajeissa, vaihtelevalla menestyksellä.

Perinteisesti vappuna järjestetään pesisturnaus Sampsaa vastaan  Suomenlinnassa.