Vuosijuhlat

EKY:n vuosijuhlat

Yleistä

EKY:n 72. vuosijuhlia juhlitaan lauantaina huhtikuun 7. päivä ravintola Blue Peterissä Lauttasaaren merellisissä tunnelmissa. Juhlapöydän jälkeen tilaisuutta jatketaan jatkoilla rennommissa tunnelmissa Käärmeenpesällä, johon on järjestetty kuljetus iltajuhlasta. Sunnuntaina 8.4 tarjoillaan tuttuun  tapaan sillisaamiainen Sauna2 Kampissa klo 12 alkaen.  FB-tapahtuma löytyy täältä.

Vuosijuhlien järjestämisestä vastaa EKY:n emäntä apuemännistön ja ensimmäisen vuosikurssin opiskelijoiden avustuksella. Ekyläisten ilmoittautuminen juhlaan tapahtuu yleensä e-lomakkeella helmi-maaliskuussa. Lomakkeen kautta voi ilmoittaa itsensä ja avecin. Vain EKY:n jäsenmaksun maksaneet aveceineen pääsevät juhlimaan ekyläisen edullisemmalla hinnalla. Muistathan ilmoittaa lomakkeessa erityisruokavaliosi ja plaseeraustoiveesi. Huomioi kuitenkin, että pystyt pöydässä keskustelemaan maksimissaan viiden lähimpänä istuvan kanssa.

Etiketti

Cocktail-tilaisuus järjestetään ennen pöytäjuhlaa, viime vuosina se on aloitettu klo 16. Tilaisuuteen on syytä saapua ajoissa, sillä tervehdysten esittäminen aloitetaan heti. Cocktail-tilaisuuteen kutsutaan hallituksen ja virkailijoiden lisäksi esim. Eläinlääkäriliiton edustajat, sponsorit, EKY:n kuraattori ja inspehtori, muiden opiskelijajärjestöjen edustajat ja vuosikurssien edustajat.

Pöytäjuhlaan pukukoodina on juhla tai tumma puku. Käytännön syistä samaa asua käytetään yleensä myös cocktail-tilaisuudessa, vaikka virallisen etiketin mukaan ennen klo 18 alkavissa tilaisuuksissa pitäisi suosia cocktail-asuja. Käytöstapoja ja pukeutumisetikettiä voi ennen juhlia kerrata esimerkiksi täältä ja menneiden vuosien asuja voi ihastella EKY:n galleriaosiosta. Pelkille jatkoille osallistuessa asutoiveena on siisti asu, esimerkiksi cocktail-mekko.

Sponsorit

 

 

 

Vuosijuhlakuvia

EKY:n 71. vuosijuhlia vietettiin 1.4.2017 Ravintola Koskenrannassa. Cocktaitilaisuus oli EE-talolla Unicafe Viikunassa.

EKY:n 70. vuosijuhla vietettiin 2.4.2016 Ravintola BANKissa. Cocktaitilaisuus oli EE-talolla Unicafe Viikunassa ja jatkot Käärmeenpesällä. Juhlakuvat

EKY:n 69. vuosijuhla vietettiin 28.3.2015 Agroksenmäen Holvikellarissa. Juhlakuvat

EKY:n 68. vuosijuhla järjestettiin 22.3.2014 Salmisaaressa. Juhlakuvat

EKY:n 67. vuosijuhlia juhlittiin 23.3.2013 Agroksenmäen Holvikellarissa. Juhlakuvat

EKY:n 66. vuosijuhlia juhlittiin 24.3.2012 Agroksenmäen Holvikellarissa. Vuosijuhlakuvia voi ihastella täällä.

EKY:n 65. vuosijuhlia vietettiin 26.3.2011 Gardeniassa. Vuosijuhlakuvat ja pari- ja ryhmäpotretit ovat vihdoin kaikkien ihailtavissa täällä!

Kirjaudu

Kirjaudu

 
 
Back to top