SELLI

Ekyläisillä oli mahdollisuus tutustua Selliin ensimmäisen kerran vappukokkareilla 2010. Helmikuun 2011 avajaisten jälkeen tilat ovat nyt virallisesti kaikkien ekyläisten käytössä. Tilaa voidaan vuokrata myös EKYn ulkopuolisille. Em. tapauksista EKYn hallitus päättää erikseen.

Sellistä on tullut kiinteä osa EKY:n toimintaa. Mm. monien juhlien etkot tai jatkot on totuttu järjestämään Sellissä. EKYn oma kapakkakierros ”selliappro” huipentuu syksyisin Sellin syövereihin. Vuosijuhlien silliaamiainenkin järjestetään Sellissä ja onkin nykyään tuttavallisemmin nimeltään ”sellis”. Sellissä on myös järjestetty monien ekyläisten syntymäpäivät ja jopa häiden jatkot.

Sellin käyttömaksu EKY:n jäsenille on 50€ varaukselta ja EKYn ulkopuoliselta taholta 300€. Eläinlääkäriliiton jäsenille Sellin käyttö on aina ilmaista. Vuosikursseilta ja EKYn kerhoilta ei peritä käyttömaksua. Jos tilaisuudessa haluaa käyttää saunaa, peritään 20€:n saunamaksu mikäli sauna pitää ajastaa erikseen. Vakiovuoron varaaminen ei maksa mitään.

Sellin ja saunojen varauksista vastaa EKY:n SELL-isäntä, joka tunnetaan myös ”sellisetänä”. Varaustiedustelut voi lähettää sellisedälle sähköpostilla, yhteystiedot löytyvät ylävalikon kohdasta Yhdistys -> Hallitus ja virkailijat. Muistathan mainita varauksen tarkan ajankohdan kellonaikoineen, varauksen vastuuhenkilön ja mahdolliset saunatoiveet myös tarkkoine kellonaikoineen.

Sellin säännöt

Kaikkien kerhotilan käytttäjien tulee noudattaa Selliä koskevia sääntöjä ja ohjeita. Ohjeet löytyvät .pdf muodossa oheisen linkin kautta. Tilan tarkempi varustus löytyy myös ko. pdf:stä.

HUOM! Ennen äänentoistolaitteiden, savukoneen ja diskovalojen käyttöä, tutustu ohjeisiin (baaritiskin vasen alakaappi) tai kysy sellisedältä neuvoa!

EKY:n ohjeet Sellin käyttöön:

EKY ohjeet.pdf

Suomen Eläinlääkäriliiton ohjeet Sellin käyttöön:

SEL ohjeet.pdf

AVAJAISET 23.2. 2011

Selli-tila vihittiin EKYläisten käyttöön juhlavin menoin. Ennen tilaisuutta Sellin sisustusryhmä urakoi saadakseen tilan juhlakuntoon ja varustuksen tarvittavalle tasolle. Avajaiscocktailtilaisuuden ohjelmassa oli liiton, tiedekunnan ja yliopiston farmasiakunnan onnittelutervehdykset sekä juhlapuheita. Reija Karttunen veti myös hienon medleyn viulullaan. Loppuilta nautittiin maukkaista cocktail-paloista ja mojito-boolista. Äänentoistolaitteet ja discovalot savukoneineen luonnollisesti koeajettiin.

Kuvia Sellistä

Klikkaa kuvaa suuremman kuvan saamiseksi.