Eqvet on Eläinlääketieteen Kandidaattiyhdistys ry:n alaisuudessa toimiva hevoskerho, joka järjestää eläinlääketieteen opiskelijoille hevosaiheisia tapahtumia.

Eqvet kokoontuu noin kerran kuukaudessa suunnittelemaan tulevaa, muistelemaan menneitä ja kaikkea siltä väliltä. Kaikki ekyläiset ovat tervetulleita kokouksiin ja tapahtumiin tutustumaan muihin hevosmielisiin yli vuosikurssirajojen. Mitään aiempaa hevostietämystä ei tarvitse siis olla! Tapahtumista ja kokousajankohdista ilmoitetaan Facebookissa EKY:n kerhojen tiedotuspalstalla, ja ne näkyvät myös EKY:n nettisivujen kalenterissa. Eqvetin jäsenille on olemassa myös oma suljettu Facebook-ryhmä.

Miten jäseneksi? Jäseneksi voit liittyä laittamalla sähköpostia Eqvetin rahastonhoitajalle (yhteystiedot alempana). Jäsenmaksu on 5 euroa. Jäsenyys on voimassa yhden kalenterivuoden kerrallaan. Ensimmäisen vuosikurssin opiskelijat ovat automaattisesti jäseniä ensimmäisen syksyn ajan. Jäsenenetuihin kuuluu esimerkiksi edullisemmat osallistumismaksut joissakin tapahtumissa. Tervetuloa mukaan Eqvettiin!

Eqvetin hienon haalarimerkin voit ostaa Eqvetin kokouksista ja tapahtumista, muussa tapauksessa ota suoraan yhteyttä hallitukseen.

Eqvetin hallitus 2021

Puheenjohtaja: Emilia Väänänen
Varapuheenjohtaja: Matilda Mäkinen
Sihteeri: Karoliina Kurki
Rahastonhoitaja: Jenna Pakanen
Muu hallitus: Riikka Nikitin, Olga Tyni, Elisa Teräväinen, Ronja Mathlin, Nea Jylhä

Ota yhteyttä! Kaikissa mieltäsi askarruttavissa asioissa voit kääntyä esimerkiksi puheenjohtajan tai varapuheenjohtajan puoleen, tai lähettää sähköpostia osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Eqvetin seuraava kokous pidetään maanantaina 22.5 klo 13.00 Kuopiossa. Tervetuloa!

Hanki omasi nyt!

Eqvet päivitti haalarimerkkinsä vuoden 2017 alussa! Osta omaksesi yllä olevassa kuvassa näkyvä Riikka Hakalan suunnittelema merkki 3 euron kappalehinnalla.

Haalarimerkkejä voit ostaa Eqvetin kokouksista ja tapahtumista, muussa tapauksessa ota suoraan yhteyttä hallitukseen!

la-su 20.-21.5 Hevoset Kaivarissa 2017, Kaivopuisto
ma 22.5 klo 13.00 Eqvetin kokous, Kuopio
pe 26.5 Kunkkarilippuarvonnan tulokset!
la-su 5.-6.8 Kuninkuusravit 2017, Vermon ravirata

Tarkemmat tiedot ja ilmoittautumisohjeet kuhunkin tapahtumaan tulevat sähköpostiin ja Facebookiin, pysy kuulolla!