Hevoskerho Eqvet

Eqvet on Eläinlääketieteen Kandidaattiyhdistys ry:n alaisuudessa toimiva hevoskerho, joka järjestää eläinlääketieteen opiskelijoille hevosaiheisia tapahtumia.

Eqvet kokoontuu noin kerran kuukaudessa kerhohuone Kuopioon suunnittelemaan tapahtumia, kaikki ovat tervetulleita kokouksiin! Kokousajankohdat päivitetään tälle sivulle, ja ne näkyvät myös EKY:n nettisivujen kalenterissa.

Miten jäseneksi? Jäsenyys on voimassa kalenterivuoden kerrallaan. Jäseneksi pääsee maksamalla viiden euron jäsenmaksun tilille FI08 4710 0010 0302 22, saajaksi Eqvet. Laita maksuun viestiksi "jäsenmaksu" ja myös oma nimesi, mikäli maksat sen jonkun muun tililtä. Ensimmäisen vuosikurssin opiskelijat ovat automaattisesti jäseniä ensimmäisen syksyn ajan.

Päivitetty 2.1.2017.