Toimihenkilöt

Hallituksen kokoonpano 1.1.2017 alkaen:

Puheenjohtaja Sini Saari
Varapuheenjohtaja Laura Piira
Sihteeri Riikka Nikitin
Rahastonhoitaja Eveliina Peltola                                                                                              Tiedottaja Lotta Alanne (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.)

Rivijäsenet Riikka Hakala, Henna Karvinen, Noora Turunen, Pinja Hietala, Minna Huhtala, Eeva Raappana, Emilia Mustajärvi, Pinja Hietanen

Kunniajäsen 2017 Anneka Tuomola

Uudet Eqvet-aktiivit on lämpimästi tervetulleita kokouksiin ja muuhun toimintaan!

Ota yhteyttä! Kaikissa mieltäsi askarruttavissa asioissa voit kääntyä esimerkiksi puheenjohtajan tai varapuheenjohtajan puoleen (sähköposti muodossa Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., ellei toisin mainittu).