Yliopiston säästötoimenpiteet iskevät valitettavasti myös omaan piskuiseen tiedekuntaamme vuodenvaihteessa. Tiedekunta on irtisanonut EE-talon oppimiskeskuksen, kakkoskerroksen aulan tietokonetilan ja Clinicumilta Prevettin tilat. 

Oppimiskeskus muutetaan monitoimitoimistoiksi ja sen uusi vuokralainen on Suomen ympäristökeskus (SYKE). Tietokoneluokka on opiskelijoiden käytössä, kunnes tiedekunnalle tarjotaan korvaavaa luokkaa toisaalta kampukselta. Oppimiskeskuksen myötä myös neuvottelu- ja opiskelijoita enemmän kiinnostavat ryhmätyötilat käyvät vähiin. EKY:n hallitus ja tiedekunta etsivätkin kuumeisesti ratkaisua ryhmätyötilapulaan. Walterin takana sijaitsevat seminaarihuoneet otetaan neuvottelukäyttöön, joten sinne tuskin tarvitsee enää koko vuosikurssin voimin ahtautua.

Yliopisto etsi ympäristökeskukselle myös laboratoriotilaa ja muutamien kauhunsekaisten päivien ajan Kuopion vuokrasopimus oli vaarassa. Vaara on kaikkien onneksi kuitenkin ohi - ainakin toistaiseksi. Hallitus pitää kuitenkin korvansa auki.

Terveisin,
Hallituksen sihteeri

Kirjaudu

Kirjaudu

 
 
Back to top