Vuosijuhlakutsut:

EKY:lle saapuneista kutsuista ilmoitetaan EKY:n sähköpostilistalla sekä Kuopion ilmoitustaululla.

Edustaminen ja EKY:n sponsorointi:

EKY sponsoroi 50 % illalliskortin hinnasta vuosijuhliin lähtevälle EKY:n edustajalle/edustajille. Useimmiten kutsu on kahdelle.

EKY:n edustaminen vuosijuhlissa tarkoittaa sitä, että edustaja(t) vie(vät) juhlivalle ainejärjestölle EKY:n tervehdyksen. Tapana on onnitella juhlivaa ainejärjestöä ja viedä jokin lahja sekä kortti. Tervehdys esitetään useimmiten juhlaa edeltävässä cocktailtilaisuudessa. EKY kustantaa n 20 e hintaisen lahjan ja kortin viemisiksi.

Illalliskortin ja lahjan sponsoroinnit voi laskuttaa eky:n nettisivuilta löytyvällä laskutuspohjalla. www.eky-ry.fi/index.php/home/yhteystiedot Laskutuspohja tulee tulostaa ja täyttää ja liittää siihen kuitit maksuista. Laskutuspohja palautetaan Kuopioon kaappiin Taloudenhoitajan lokerikkoon.

Näin ilmoittaudut EKY:n edustajaksi:

EKY:n sihteeri pitää kirjaa EKY:n vuosijuhlaedustajista. Mikäli haluat lähteä edustamaan EKY:ä, ota ensin yhteyttä sihteeriin. Nopeimmat syövät hitaat, eli ensimmäisenä ilmoittautuvat pääsevät edustamaan. 

Kun saat varmistuksen siitä, että voit lähteä edustamaan EKY:ä, sinun tulee ILMOITTAUTUA ITSE vuosijuhlille sekä ilmoittautumisen yhteydessä ilmoittaa, että haluat esittää EKY:n tervehdyksen.

Mikäli saat kutsun jonkun järjestön juhlille muuten kuin EKY:n sähköpostilistan kautta ja haluaisit lähteä EKY:n edustajaksi, ota ensin yhteyttä sihteeriin. Useimmiten edustus onnistuu, ellei joku ole ehtinyt ensin.

Kirjaudu

Kirjaudu

 
 
Back to top