EKY:n alaisuudessa toimii erilaisiin aihepiireihin keskittyviä kerhoja. Ollakseen EKY:n alaisen kerhon jäsen, on oltava myös EKY:n jäsen. Kerhojen jäsenyys kestää kalenterivuoden, joten jäseneksi on kannattavinta liittyä alkukeväästä. Kerhon jäsenenä saat tyypillisesti esimerkiksi alennusta kerhon maksullisista tapahtumista ja haalarimerkistä.

Villieläinkerho

Arctos

Arctos on eksoottisiin ja villieläimiin keskittyvä kerho, joka järjestää luentoja ja iltamia kotieläintäyteisen eläinlääkisarjen keskelle.

Hallitus 2021

Puheenjohtaja: Clara Keister-Love
Sihteeri: Henna Petroff
Varaani: Elina Nuotio
Tiedottaja: Elina Rantonen
Blogivastaava: Mima Jämsä

jäseneksi

Arctoksen jäseneksi liityt maksamalla jäsenmaksun.
Tilinumero: FI86 5542 2320 4326 02
Saaja: Elina Nuotio
Määrä: 5 e
Maksamalla jäsenmaksun hyväksyt, että nimesi on Arctoksen jäsenlistassa vuoden ajan
.


Sosiaalinen media

talouskerho

Eurokerho

Eurokerho on eläinlääketieteen talouspuoleen keskittynyt kerho.

Hallitus

Puheenjohtaja: Antti Mikkonen
Sihteeri: Juho Riuttanen
Somevastaava: Riikka Sirviö
Tiedottaja: Sonja Suhonen
ATK-vastaava: Teea Saaristo ja Julianne Börman

jäseneksi

Jäseneksi pääsevät kaikki EKY:n jäsenet ja kannatusjäsenet. Liittyminen tapahtuu  lomakkeella.

Sosiaalinen media

Hevoskerho

Eqvet

Eqvet on Eläinlääketieteen Kandidaattiyhdistys ry:n alaisuudessa toimiva hevoskerho, joka järjestää eläinlääketieteen opiskelijoille hevosaiheisia tapahtumia.

Eqvet kokoontuu noin kerran kuukaudessa suunnittelemaan tulevaa, muistelemaan menneitä ja kaikkea siltä väliltä. Kaikki ekyläiset ovat tervetulleita kokouksiin ja tapahtumiin tutustumaan muihin hevosmielisiin yli vuosikurssirajojen. Mitään aiempaa hevostietämystä ei tarvitse siis olla! Tapahtumista ja kokousajankohdista ilmoitetaan Facebookissa EKY:n kerhojen tiedotuspalstalla, ja ne näkyvät myös EKY:n nettisivujen kalenterissa. Eqvetin jäsenille on olemassa myös oma suljettu Facebook-ryhmä.


hallitus

Puheenjohtaja: Emilia Väänänen
Varapuheenjohtaja: Matilda Mäkinen
Sihteeri: Karoliina Kurki
Rahastonhoitaja: Jenna Pakanen
Muu hallitus: Riikka Nikitin, Olga Tyni, Elisa Teräväinen, Ronja Mathlin, Nea Jylhä

Hallituksen sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@helsinki.fi.

Ota yhteyttä! Kaikissa mieltäsi askarruttavissa asioissa voit kääntyä esimerkiksi puheenjohtajan tai varapuheenjohtajan puoleen, tai lähettää sähköpostia osoitteeseen eqvet-hallitus@helsinki.fi.

jäseneksi

Jäseneksi voit liittyä laittamalla sähköpostia Eqvetin rahastonhoitajalle (yhteystiedot vieressä). Jäsenmaksu on 5 euroa. Jäsenyys on voimassa yhden kalenterivuoden kerrallaan. Ensimmäisen vuosikurssin opiskelijat ovat automaattisesti jäseniä ensimmäisen syksyn ajan. Jäsenenetuihin kuuluu esimerkiksi edullisemmat osallistumismaksut joissakin tapahtumissa. Tervetuloa mukaan Eqvettiin!

Eqvetin hienon haalarimerkin voit ostaa Eqvetin kokouksista ja tapahtumista, muussa tapauksessa ota suoraan yhteyttä hallitukseen.


sosiaalinen media

Sukupuoli- ja seksuaalivähemmistökerho

ELLGBT+

ELLGBT+ on Eläinlääketieteen Kandidaattiyhdistys ry:n alaisuudessa toimiva kaikille ekyläisille avoin kerho.

Kissakerho

Felis

Felis on Eläinlääketieteen Kandidaattiyhdistys ry:n alaisuudessa toimiva kissakerho, joka järjestää eläinlääketieteen opiskelijoille kissa-aiheisia tapahtumia. Ohjelmistossa on ollut mm. kissojen käsittelyiltoja, erinäisiä luentoja monista kissojen sairauksista sekä excursio kissakahvilaan.

Jäsenenä pääset suurelle osalle Felisin luennoista ilmaiseksi ja lisäksi Felis sponsoroi jäsenilleen osan esimerkiksi järjestämänsä tapahtuman pääsymaksusta.

Palautetta saa lähettää ja lisätietoja kysellä osoitteesta puheenjohtajalta sähköpostilla, joka on muotoa etunimi.sukunimi(a)helsinki.fi

Hallitus

Puheenjohtaja: Minna Oilinki
Sihteeri: Henna Petroff
Rahastonhoitaja: Hanna Jahkola
Tiedottaja: Helmi Leppänen
Rivijäsenet: Saana Kokko, Sonja Pakkanen, Liina Paavola

Jäseneksi

Felisin jäsenmaksu maksetaan kevätkauden alussa. Jäsenmaksun määrä on 5e. 

SOSIAALINEN MEDIA

koirakerho

K9

Koirakerho K9 on Eläinlääketieteen kandidaattiyhdistyksen alainen koiria harrastava kerho, eli jäsenet ovat eläinlääketieteen opiskelijoita eri vuosikursseilta. Toimintaamme kuuluvat mm. agilityvuorot, tokotreenit, tutustumisretket eri lajeihin, sekä erilaiset lyhyemmät kurssit ja tehovalmennukset

Hallitus

Puheenjohtaja: Ida-Lotta Jakonen
Varapuheenjohtaja: Senni Mulari
Sihteeri: Aino Laukkanen
Rahastonhoitaja: Senni Aaltonen
Tiedottaja: Saana Kokko
Toko- ja rallytokovastaava: Helena Hirvonen
Agilityvastaava: Senni Aaltonen

Jäseneksi

Saaja: Senni Aaltonen
Tilinumero: FI18 1432 3500 5714 43
Määrä: 10e

Sosiaalinen media

etiikkakerho

Vethos

Vethos on EKY ry:n etiikka- ja hyvinvointikerho. Vethos on luotu olemaan, koska eläinlääkärin ammattia opiskellessa vastaan voi tulla eettisiä pulmia, samoin kuin haluamme pitää erityisesti eläinlääkisopiskelijan hyvinvoinnista huolta. Tätä on tehty menneisyydessä järjestämällä erilaisia tapahtumia kommunikaatioilloista etiikkalounaisiin ja erilaisista paneelikeskusteluista tutustu tulevaan kollegaan -iltoihin. Pidämme yllä myös Vethos-confessionals-sivua, joka ottaa mallia ehkä sinulle jo muualta tutusta vetconfessionalssista. Vethos-confessionals on sinua varten, ja voit itsekin anonyymisti tunnustaa sinne!

Hallitus

Puheenjohtaja: Marika Ojakoski
Varapuheenjohtaja: Iida Lilleberg
Rahastonhoitaja: Tuulia Toivanen
Tiedottaja: Miia Kariluoto
Sihteeri: Gerda Hermonen
Vethos Confessionals -vastaava: Ida-Lotta Jakonen
Rivijäsenet: Riikka Kokko, Heidi Strengell

Sosiaalinen media
Jäseneksi

Ilmoittautumaan pääset   e-lomakkeella, jossa on myös ohjeet 3€ jäsenmaksun maksamiseen. Varsat ovat aina ensimmäisen syksynsä automaattisesti jäseniämme.

Vethos confessionals

Voit jakaa sinua mietityttäneitä kokemuksia, kysymyksiä ja mietteitä nimettömästi Vethos Confessionals -projektin kautta.


Lue muiden tunnustuksia täältä.

speksi

Eläinlääkiksen speksi

Eläinlääkiksen speksi on Helsingin yliopiston eläinlääketieteen opiskelijoiden toteuttama speksi. Tuotantomme lähtökohtana ei ole olla suurin ja näyttävin, vaan tehdä omannäköistämme teatteria suurella sydämellä – sekä tietenkin eläinlääkishuumorilla maustettuna. Meille on tärkeää tarjota vapaa-ajan toimintaa opiskelijoillemme, ja lähtökohtanamme onkin, että kaikki pääsevät mukaan.

Nettisivut
Sosiaalinen media

Lautapelikerho

Lautapelikerho kokoontuu kerran kuussa EKY:n kerhotilaan Kuopioon Viikkiin pelailemaan lautapelejä. 

LAutapelikerhon vastaava

Anniina Lehmus

EHK

EHK on Helsingin yliopistossa 8.12.2009 perustettu, kaikille avoin, hieman kaveriporukkatoimintaa virallistetumpi kerho. EHK:n tarkoitus on tarjota vertaistukea eläinlääketieteen harvalukuiselle miesvähemmistölle ja järjestää jäsenilleen toiminnallisia kokouksia sekä kaikille EKY:läisille avoimia tapahtumia. EHK:n toimintaan on kuulunut paintball-pelejä, lätkämatseissa käyntiä, glögin maisteluita ja poroexcursioita. Vuosittain kaikille ekyläisille avoimia tapahtumia ovat olleet muun muassa naistenpäivän kahvitarjoilut ja jääkiekon MM-kilpailujen kisastudio EKY:n järjestötila Kuopiossa.

IVSA Finland ry

IVSA Finland ry is the Finnish Member Organisation of the International Veterinary Students’ Association.

YHTEYSTIEDOT

Eläinlääketieteen Kandidaattiyhdistys EKY ry
PL 6
00014 Helsingin yliopisto

eky-hallitus (at) helsinki.fi

EKY:n säännöt
TIETOSUOJASELOSTE
kuvat

Banneri: Laura Kankainen 2019

Hallituksen kuvat: Elina Nuotio 2021

Muut: Pexels.com 

yhteistyössä